Thursday 1 September 2011

A Second-Hand Love Affair and our Weird and Wonderful Shops

Jag och Jacob gick upp och ned Goodramgate idag och second-hand shoppade lite. Goodramgate är en gata i centrala York som har minst tio andrahands affärer för välgörenhet. Jag köpte en bok i varje affär, de kostar ju bara 50p (typ 5kr). Två till Jacob och en kokbok till mig med alla klassiska engelska recept man borde kunna, som hur man gör perfekta Yorkshire puddings, the cottage pie, the fish pie, the Christmas pudding ect.

Det finns många roliga butiker här, förutom alla second-hand's. Har du en pysslig hobby är York staden för dig! Det finns affärer för att tillfredsställa alla dina nördiga böjelser. Vi har till att börja med modellaffären som enbart säljer modeller att bygga ihop och måla, så som flygplan och båtar. Är inte det din typ av modell finns även en affär som bara säljer små krigsgubbar och månster som måste byggas ihop och målas. Givetvis finns även en affär för modelltåg och tågbanor. Vi har även en affär som säljer dockhus, och allt du kan möjligtvis behöva ha i ett dockhus samt allt för att bygga ett eget.

Vi har även en affär med porslinsdockor men den märkligaste av alla är pennaffären, som enbart säljer exlusiva pennor. Det ett mysterium hur den går runt.

No comments:

Post a Comment