Tuesday 27 September 2011

And here's a little something I prepared earlier...

Har precis kommit hem. Jacob har inte haft många bra stunder idag. Vi gick till biblioteket och mötte upp med den polska tjejligan (Agnes, Wioleta och Magda) och deras barn. Jacob vrålade i parken och var mest missnöjd hela tiden. En tand kom igenom förra veckan men han har fortfarande en stor svullen böld på nederkäken. De vekar som om alla kommer på en gång!

Vi spontanlunchade hemma hos Agnes. En kvinna som rör ihop en enkel rökt makrills mousse att ha på frans baguette med en fräsch spenat och tomat sallad med dressing. Vi drack två kannor citronte och efteråt följde sockrade munkar från bageri och chokladpraliner. Tänk om jag skulle bjuda hem henne till vårt hem. Vad skulle jag bjuda på då, bryggkaffe och hushållsost!? Gott var det i alla fall.

Jacob som är överkänslig som det är var minst och stackar'n blev knuffad och puttad, slagen och petad på. Man kunde kanske önska att de höll bättre koll på sina barn så de INTE slogs än att jag ska behöva vara på ständig vakt så att inte Jacob får en pinne i huvudet...

No comments:

Post a Comment